Thursday, April 22, 2010

Dagje Amsterdam!

Ik schaam me rot, maar voor vandaag was ik nooit écht in Amsterdam geweest. Ik had altijd gedacht dat het een beetje saai zou zijn en dat het zou lijken op Rotterdam, Leiden, etc. Maar wat kwam ik voor een verrassing te staan!


Vandaag ging ik met school naar Amsterdam. We gingen naar rechtzaken etc. Ook hadden we 1,5 uur vrije tijd om te eten. Ik dacht: 1,5 uur heb ik niet nodig om te eten: ik ga de stad verkennen! Dus met mijn mobieltje en wat zeurende en mij uitlachende vriendinnen ging ik op pad. Natuurlijk moest ik eerst naar de winkels met mijn winkelverslaving. Helaas heb ik niets kunnen veroveren, maar leuke kiekjes heb ik wel! Kijken jullie maar mee met mij mee:



Kermis was in town! Dat was wel heel vreemd om te zien, zo vroeg voor koninginnedag, maar gezellig was het wel (de laatste foto is een beetje donker, omdat het al laat begon te worden).

In de River Island. Now tell me that this doesn't look like heaven? Helaas was alles wel een beetje heel erg niet in mijn budget.

Ook in de R.I.

Een kerktoren in een winkelstraat. Ik vond het wel grappig om er een foto van te maken.

Een muur in de Bershka! Ik vond het zo mooi en apart, al die verschillende tegeltjes.

Madame Tussaud. Ik heb die naam zo vaak voorbij zien komen, dus ik moest er gewoon een foto van maken.

Geen idee hoe het heet, maar dit is het monument waar iedereen bijeenkomt op 4 mei.

Wat je hier ziet, is een casino. Ik heb er nog nooit een in het echt gezien, dus dat vond ik wel heel leuk.








Dit zijn allemaal plaatjes van het treinstation Amsterdam Centraal. Ik vind het echt een heel mooi station, want het heeft een beetje een antiekachtig uiterlijk, wat we erg doet denken aan Parijs en Antwerpen.

De oude vertrouwde Starbucks! Ik ben er niet in geweest, maar het was wel leuk. Deze Starbucks zat in A.C.

Ik vond het een erg geslaagde dag, ook al hadden we maar 1,5 uur vrije tijd. Ik heb nog wel wat van Amsterdam gezien en het verbaasde me erg dat het er zo antiek uitzag! Het deed me echt denken aan Antwerpen en Parijs. Ik wil er zeker nog een keer heen, maar dan met toch iets meer shoppinggeld én shoppingtijd.

Hoe vaak ben jij in Amsterdam geweest?

No comments:

Post a Comment

Free counters!